Monday, September 26, 2016

Big Day



I really hope segala urusan esok berjalan dengan lancar dan no problem at all!!
Amin!!

Saturday, September 17, 2016

Pengajaran atau Balasan


Tanpa pengalaman siapalah kita..
kalau dengar kata orang tak sama macam yang kita alami..sebab itu pengalaman tu sangat penting bagi seseorang untuk menentukan pilihan hidup..dan aku pula sangat bersyukur pengalaman tu telah menjadikan pengajaran buat aku..sometime pengajaran tu boleh juga dijadikan balasan ataupon takdir atau ketentuan..Tapi redha je..ataupun pasrah je lah..

Aku malam2 ni taip blog sbb lama tak update sambil2 dengar lagu lah ahmad - mengelamun...sbb tu aku terfikir nak bukak laptop yang dah berabuk yang dah lama tak bukak ni..dari aku mengelamun je kan..

sumpahan dah terkena kat aku kot..adoiiii
macam-macam laa....