Wednesday, September 26, 2012

ADAM&HAWA





Assalamualaikum w.b.t


Lame betul ain x update blog...
Minggu depan dah stat final exam..so cuti duduk rumah je, bila dah duduk rumah ni dah semestinya mesti tengok tv kan..haa, nmpk x kantoi x belajar,hehe..ain sini nak habak mai kat kawan2...ain duduk rumah sat jaa..tapi dah layan cita ADAM&HAWA..mane x layannya crita best gila...tambah2 lagi cerita dari novel, dorang buat jadi drama..ain plak dah laa baca novel ADAMHAWA ni tyme sekolah2 dlu..baca sampai 4-5 kali la..sebab best sangat...skarang keluar drama pulak..mane la ain x tengok..hehe..Tapi kan cerita nya setengah jam je la..kalau satu jam setiap episod kan best..baru jadi 40 episod je...tapi sekarang cerita ni dah jadi 80 episod..lama tu nak habis..Suka sangat Aaron aziz & Nadiyanisaa ni berlakon same..sesuai laa..Tapi dua2 dah berumah tangga kan realitinya. :)


Dekat page ain ada link tgok drama tu..
kalau korang nk tgok cerita ADAMHAWA tu ley la klik sane yer :)


Ni gambar kulit novel ADAM&HAWA




SCENE2 DALAM DRAMA ADAM&HAWA








No comments: