Thursday, May 31, 2012

My Lovely Roomate


Assalamualaikum.

Hari ni aen nak menceritakan kisah roomate aen..setelah 2 sem tinggal bersama pelbagai kenangan manis dan pahit kami hadapi...now tengah cuti sem masa terbaik untuk menceritakan kisah ini..rindu sangat pada mereka.. sebilik tinggal 5 orang dan masing mempunyai umur yang berbeza..aen ceritakan sorang demi sorang k..:)



Nama diberi Mas Atiqah ..panggilan MAS
Mas ni seorang yang periang..baik hati..(x bodek k) ni
 sejujurnya..aen paling suka carik gaduh ngan dye
sampai la dye touching ngan aen..jhat kan aen?? :) ,
 tapi xniat ape2 pondye bole buat macam2 suare..
suare kartun la macam doraemon, conan..mcm2
lagi la..gmbar dye yang sebelah ni...comel kan..
dye ade lesung pipit yang menawan..
.smpaikan aen cakap dye pipi berlubang..hehe
Dia ambk coz Office Management&Tech..
#samekursus ngan ain#




Namanya Farhana ..panggilan ANA
name lain plak apple..huhu..kalu dalam bilik 2 dye jadi adik aen..Dia ni suke senyum je.
Kalau tengok movie tu pulak kadang2 cerita x berapa kelakar pon dye punye gelak mengalahkan tengok rancangan spontan..#janganmarah#hehe. Dia ni plak ambik kursus lain. x same ngan aen n mas tapi same dengan laily husin iaitu Business management.






Ok..ni roomate yang seterusnya..NAMAnya Laily Husin,
sdapkan nama dye rasa manis je gitu.hehe
Dia ni seorang yang periang dan kadang2 mood dye
lain ckit, kjap bole bergurau tapi ade masa 2 x boleh grau
lebih2 ngan dye.#jgnmarah# tapi dye ni rajin basuh kain
hari2 sampai kadang2 tu rase nak je suruh dia tolong basuhkan
baju aen.hikhik






Haa,,yang ni roomate yang last,  actually dye dok satu sem je ngan kiteorang, tyme dye part 4.  Tapi kiteorang still rapat
sbb hujung part 5  tyme final exam akaq ni dok balik ngan kiteorang, kiteorang happy sgt. Aik, lupe plak nak cakap name dye.,name dberi Nurul Ahmad, dye ni ambik kursus same ngan aen. Tapi dye part 5 , sem dpan part 6 dye praktikal..Huarghh sedihnye dah x dapat jumpe. :(
hope dapat la kami roomate berjumpe kembali.









Sekian ini sahaja kisah tentang roomate saya TFH 11** :)

1 comment:

Ameerul Ashraf said...

yang patah tumbuh, yang hilang berganti.. *tibe2.. haha