Wednesday, October 24, 2012

Percubaan membuat ketupat!



Assalamualaikum..

Hai kawan2..ni nak tunjuk gambar je..gambar ape ek??gambar ketupat laaa..
aen sedih la..semalam mak dah dekat 5 kali tunjuk aen step untuk menganyam ketupat..TAPI..hasilnyaaa,
apa pun tak boleh..yang aen dapat buat pon step depan je..itu pon x menjadi!SEDIH!haha..tapi takpe la, nanti aen cuba belajar buat ketupat tu lagi :) .  Awalkan bt ketupat, padahal raya hari haji jumaat ni..ala anyam je pon..belum rebus lagi.. 






ni la hasil ketupat tu 

   

Papepon, aen nak ambil kesempatan disini nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua umat Islam. Bye2



Wednesday, September 26, 2012

ADAM&HAWA





Assalamualaikum w.b.t


Lame betul ain x update blog...
Minggu depan dah stat final exam..so cuti duduk rumah je, bila dah duduk rumah ni dah semestinya mesti tengok tv kan..haa, nmpk x kantoi x belajar,hehe..ain sini nak habak mai kat kawan2...ain duduk rumah sat jaa..tapi dah layan cita ADAM&HAWA..mane x layannya crita best gila...tambah2 lagi cerita dari novel, dorang buat jadi drama..ain plak dah laa baca novel ADAMHAWA ni tyme sekolah2 dlu..baca sampai 4-5 kali la..sebab best sangat...skarang keluar drama pulak..mane la ain x tengok..hehe..Tapi kan cerita nya setengah jam je la..kalau satu jam setiap episod kan best..baru jadi 40 episod je...tapi sekarang cerita ni dah jadi 80 episod..lama tu nak habis..Suka sangat Aaron aziz & Nadiyanisaa ni berlakon same..sesuai laa..Tapi dua2 dah berumah tangga kan realitinya. :)


Dekat page ain ada link tgok drama tu..
kalau korang nk tgok cerita ADAMHAWA tu ley la klik sane yer :)


Ni gambar kulit novel ADAM&HAWA




SCENE2 DALAM DRAMA ADAM&HAWA








Thursday, August 9, 2012

Kuatkan Semangatku

Salam sahabatku

Aku hanya ingin meluahkan apa yang terpendam di hati ini di sini
Teman2 ku tiada di sini..kerana aku cuti MC seminggu
oleh kerana masalah kesihatanku ini.
Harap kalian mendoakan diri ini cepat sembuh
Aku seperti tiada semangat untuk belajar
Namun aku kena juga kuatkan semangat diri ini
untuk meneruskan pembelajaranku

Duduk di rumah aku rasa seperti orang kurang pandai
minggu ini ada macam2 aktiviti yang aku tidak hadir
kenapa aku msti sakit minggu ini..
Aku seolah tidak rela dengan sakitku ini.
Ya Allah Tuhanku, sembuhkanlah sakitku ini
kenapa sakit ini kena waktu aku belajar,
sedangkan ianya datang sewaktu setiap cuti semester

Aku bukan menyalahkan takdir.
Tapi aku sedih..
orang lain semua pergi kelas
sedangkan aku??
memang orang kata ..
xpe.."kau sakit"
tapi aku yang akan tertinggal belajar

Raya tahun ini pon x happening bagi ku
banyak dugaan di bulan puasa ini.
pada awal puasa hari itu
kami sekeluaga dikejutkan dengan
kesihatan mak, iaitu demam denggi
dan mak dimasukkan wad selama 3 hari
aku, kakak dan abg ajie telah mengambil cuti.

Aku rasa sem ini..paling banyak kali aku x pergi kelas
harap pointer aku x jatuh..
sahabatku..
doakanlah diri ini untuk sembuh..
aku ingin meneruskan pelajaran.
bukan duduk di rumah
walaupon aku sakit
aku macam x rela kalau x pergi kelas
kesian kat kawan baik aku  Farah
hari2 pergi kelas sorang
selalu aku berdua dengan dia..
Aku sedih dye pergi sorang2..
Aku rindu nak balik kelas semula.

Doakan Aku Sembuh  

Wednesday, August 8, 2012

Lirik Lagu Butterfly (Dejavu di Kinabalu)


Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Kerna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To comes and reach for you
Rescuing your soul
That previous messed up touching me and you

Jalan ini jauh 
Namun kita tempoh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biarku berlebihan 
Mendekatimu
Namunku tunggu

Thursday, May 31, 2012

cerita saya


 Assalamualaikum..

Tak tahu kenape hari ni ain ade mood nak update mcm2 story.
sebabnye ain ni paling malas la nk update blognye pon..
Kurang 9 hari lagi ain akan pulang semula ke kampus
untuk sambung semester yang seterusnya iaitu sem 3
harap sem akan datang ni dapat ain tempuhi dengan 
baik dan semuanya berjalan dengan lancar..
#inisajaceritaainygtakseberapa#


My Lovely Roomate


Assalamualaikum.

Hari ni aen nak menceritakan kisah roomate aen..setelah 2 sem tinggal bersama pelbagai kenangan manis dan pahit kami hadapi...now tengah cuti sem masa terbaik untuk menceritakan kisah ini..rindu sangat pada mereka.. sebilik tinggal 5 orang dan masing mempunyai umur yang berbeza..aen ceritakan sorang demi sorang k..:)



Nama diberi Mas Atiqah ..panggilan MAS
Mas ni seorang yang periang..baik hati..(x bodek k) ni
 sejujurnya..aen paling suka carik gaduh ngan dye
sampai la dye touching ngan aen..jhat kan aen?? :) ,
 tapi xniat ape2 pondye bole buat macam2 suare..
suare kartun la macam doraemon, conan..mcm2
lagi la..gmbar dye yang sebelah ni...comel kan..
dye ade lesung pipit yang menawan..
.smpaikan aen cakap dye pipi berlubang..hehe
Dia ambk coz Office Management&Tech..
#samekursus ngan ain#




Namanya Farhana ..panggilan ANA
name lain plak apple..huhu..kalu dalam bilik 2 dye jadi adik aen..Dia ni suke senyum je.
Kalau tengok movie tu pulak kadang2 cerita x berapa kelakar pon dye punye gelak mengalahkan tengok rancangan spontan..#janganmarah#hehe. Dia ni plak ambik kursus lain. x same ngan aen n mas tapi same dengan laily husin iaitu Business management.






Ok..ni roomate yang seterusnya..NAMAnya Laily Husin,
sdapkan nama dye rasa manis je gitu.hehe
Dia ni seorang yang periang dan kadang2 mood dye
lain ckit, kjap bole bergurau tapi ade masa 2 x boleh grau
lebih2 ngan dye.#jgnmarah# tapi dye ni rajin basuh kain
hari2 sampai kadang2 tu rase nak je suruh dia tolong basuhkan
baju aen.hikhik






Haa,,yang ni roomate yang last,  actually dye dok satu sem je ngan kiteorang, tyme dye part 4.  Tapi kiteorang still rapat
sbb hujung part 5  tyme final exam akaq ni dok balik ngan kiteorang, kiteorang happy sgt. Aik, lupe plak nak cakap name dye.,name dberi Nurul Ahmad, dye ni ambik kursus same ngan aen. Tapi dye part 5 , sem dpan part 6 dye praktikal..Huarghh sedihnye dah x dapat jumpe. :(
hope dapat la kami roomate berjumpe kembali.









Sekian ini sahaja kisah tentang roomate saya TFH 11** :)

Wednesday, May 16, 2012

Selamat Hari Guru...Cikgu





Assalamualaikum...


Mungkin aen tidak terlambat lagi untuk mengucapkan "Selamat Hari Guru" kepada semua guru2 dan pensyarah2 yang pernah memgajar dan memberi ilmu yang tidak ternilai kepada saya.  Tanpa guru tidak mungkin kita akan mengenal ABC..tanpa guru juga kita tidak pandai membaca dan mengira.  Guru lah yang juga telah berusaha membuat pelajarnya berjaya.  Betul lah kata pepatah guru ibarat lilin yang membakar dirinya.  Jasa guru akan ku kenang hingga akhir hayatku.  TERIMA KASIH CIKGU! kerana telah mengajar saya terutamanya kepada guru dan pensyarah:

Sekolah Tabika Perpaduan KEMAS 1997-1998
Sekolah Kebangsaan Tampin 1999-2004
Sekolah Tunku Syed Idrus 2005-2009
UiTM Lendu , Alor Gajah Melaka 2011-now

Luv u Teacher!!






Ni cikgu yang garang.. :D

Wednesday, May 2, 2012






Assalamualaikum..
Sem depan (part 3) dapat kolej .
.Alhamdulillah..dapat pon..
x sia2 saya aktif dalam aktiviti kolej sem lepas..
hope nk dapat sampai habis belajar(lebih2 plak kan.)hihi
Itu sahaja..bye2 :))




Tuesday, May 1, 2012

Kesan Meminum Minumam Keras


  • Peminumnya akan berkelakuan seperti orang gila dan menjadi bahan ketawa bagi anak-anak kecil dan tercela di kalangan orang-orang yang berakal.
  • Memboroskan harta dan merosakkan akal.
  • Menyebabkan permusuhan dengan rakan-rakan.
  • Terhalang dari mengingati Allah dan sembahyang.
  • Terdorong melakukan zina kerana dalam keadaan mabuk si peminum mungkin menceraikan isterinya tanpa disedari.
  • Arak adalah pembuka bagi segala kejahatan.
  • Pembuatan meminum arak menggangu malaikat yang menjaga si peminum di sebabkan kefasikan dan bau busuk arak yang diminumnya.
  • Dikenakan hukuman dera 80 kali di dunia dengan disaksikan oleh keluaga dan teman-teman.
  • Perbuatan meminum arak menutup pintu langit disebabkan segala kebaikan dan doanya tidak terangkat ke langit selama 40 hari.
  • Membawa akibat buruk kepada si peminum kerana ditakuti tercabut imannya ketika mati.


Sunday, April 29, 2012

Petua Imam Syafie



Empat perkara yang menguatkan badan
-makan daging
-memakai harumam
-kerap mandi
-berpakaian dari kapas

Empat perkara melemahkan imam
-banyak berkelamin (bersetubuh)
-selalu cemas
-banyak minum air ketika makan
-banyak makan bahan yang masam

Empat perkara menajamkan mata
-duduk menghadap kiblat
-bercelak sebelum tidur
-memandang yang hijau
-berpakaian bersih

Empat perkara merosakkan mata
-memandang najis
-melihat orang dibunuh
-melihat kemaluan
-membelakangkan kiblat

Empat perkara menajamkan fikiran
-tidak banyak berbual kosong
-rajin bersugi (gosok gigi)
-bercakap dengan orang soleh
-bergaul dengan para ulama

Friday, April 27, 2012

Aku Bersyukur Ya Allah



Assalamualaikum kawan2..


Rasenye dah lama x tlis entry..walaupun dah lama cuti sem dok rumah 
tapi tetap malas jari ni nak memikirkan ape yang harus dikongsi bersama kawan2
tpi sekarang ada cerita .. : ) 

Nak masuk sem 3 lambat lagi bulan 6 tapi result untuk sem 2 dah kuar awal2
result kuar hari ni..malam semalam mang aen x tido..oleh kerana terus memikirkan
keputusan yang bakal menjelma..harapan aen xde la tinggi mana..tpi berharap 
semua subjek lulus dan pointer meningkat dari sebelumnya.

Terima kasih ALLAH..
Terima kasih MAK,AYAH dan keluargaku yang
 sentiasa menyokong dari belakang
Juga Terima Kasih Buah Hatiku yang sentiasa
memberikan ku semangat untuk terus belajar

Alhamdulillah..walaupon pointer tidak cemerlang macam kawan2
tapi aen tetap bersyukur dengan apa yang aen dapat..
betul lah orang cakap apa yang diusaha itulah yang kita dapat
sebagai balasan..

p/s: jangan mudah putus asa, berusahalah selagi kita mampu
      seterusnya bertawakal kepada-Nya..





Tuesday, April 3, 2012

Dari Pandangan Mataku







Hidup ini banyak perkara yang berlaku..
ada suka ..ada duka..kadang2 duka
itu lebih banyak dari suka...
perasaan rindu..kasih..sayang ..cinta..
perasaan2 ini yang ade pada setiap manusia 
dan mulanya kasih sayang dan juga
 mulanye perasaan bahagia dan merasakan
bahawa dunia itu cuma milik mereka 
berdua..


Tapi...dalam bergembira..
kadang2 ade juga perselisihan berlaku
jika pandai menyelesaikannya..
maka cinta itu akan terus mekar 
hingga ke akhir hayat mereka
jika..tidak dapat menyelesaikannya
hanya perpisahan jalan yang terakhir..


Janganlah biarkan perpisahan menjadi 
raja dalam hubungan percintaan kita..
hargailah pasangan anda..
kerna mereka juga akan sentiasa
menghargai anda








Sunday, April 1, 2012

7 Petala Cinta



Assalamualaikum cinta

Waalaikumsalam rindu
Semakin hebat rinduku
Semakin deras degupku
Semakin teguh cintaku
kepadamu..

Hembusan nafasku saluti
Kata-kata penuh bermakna
Semua rinduku tersusun
Dihati menantikan masa

Tujuh petala ..cinta
Berbisiklah kedengaran
Terhamparlah syadah
Titik percintaan..

Kasih...
Dengarkanlah rindu kepadamu
Cinta...
Kepadamu hidup untukmu

Kasih ku cinta
Hatiku bergema hiasi..
Cahaya Bersemilah rasa..





Saturday, March 10, 2012

saya nak tudung bawal


jom ramai2 join segmen ni...:)
klik  sini



Terukir di bintang





lagu ni sangat mendalam maksudnyer...buat mase sekarang ni 
aen dengar lagu ni je berulang kali smbil study..
lagu ni sangat menenangkan jiwa aen
mungkin ade di kalangan korang 
yang x suke yuna..tapi aen x ksah 
2 sume..asalkan lagu dye sedap sudah .:)



p/s : yuna x rugi pe pon kalu kite sume x suke dye..dye lagi dapat pahala sbb kita asyik mengata dye je,, :)

Friday, March 2, 2012

Kuliah Sem ni sudah selesai.

Hai kawan2 lame dah x update blog.
bz sangat2..now ade mase coz kuliah sem 2 ni dah habis..
bsok stat study week 2 Minggu..hope aen dapat jawab time final nant
n clear paper sume..kawan2 doakan aen buat yg 
terbaik yerrr...thanks




Thursday, February 16, 2012

Final nak dekat???

Bismillahirrahmanirrahim..

huh...
final nak dekat????????mcm x percaya je..
tapi..aen tolong la sdar diri..mang dah dekat sangat.
tlong eh tanamkan sifat rajin ..huhu x terlambat lagi..
(engatkan diri sendiri)  hope kawan2 doakan aen 
dapat menjawab dan mendapat keputusan yang baik
dalam final nanti ok...then lepas final nanti aen akan 
update everyday..miss my velog...:)



Saturday, January 28, 2012

Bergambar-gamber..:)

Hi teman2 sekalian..hari ni aen xde nk tulis pasal pe pun just nak tunjuk gambar je.
hehe ^ ^..semalam group aen ade buat mock meeting
..sambil2 tu..melaram la ambik gmbar. :)
kalau sudi tengok la..kalau xnk ..boleh la..cepat2 tutup page aen ni..haha










Friday, January 27, 2012

MISS HIM

I HOPE I CAN LOVE YOU TILL THE END OF MY LIFE&MY LAST BREATH

MISS YOU


Thursday, January 19, 2012

Rahsia Tahi Lalat


Hai kawan2...hari ini aen nk kongsi pasal rahsia tahi lalat
jom lihat sama-sama yea :)



~Rahsia Tahi Lalat Pada Bibir atas kanan - Banyak rezeki, pandai

~Rahsia Tahi Lalat Pada Bibir atas kiri - Ramai kawan, baik hati

~Rahsia Tahi Lalat Pada Bibir bawah kanan - Disegani orang, ramai yang suka

~Rahsia Tahi Lalat Pada Bibir bawah kiri - Pandai bicara, tak mudah kalah

~Rahsia Tahi Lalat Pada Leher kanan - Cerdas, jujur, berani menderita

~Rahsia Tahi Lalat Pada Leher kiri - Cerdas dalam segala hal dan banyak pengetahuan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Leher di tengah - Tercapai cita-cita

~Rahsia Tahi Lalat Pada Biji mata kanan - Suka serong dan pembohong

~Rahsia Tahi Lalat Pada Biji mata kiri - Pembohong tetapi baik hati

~Rahsia Tahi Lalat Pada Hujung mata kanan - Baik hati, sopan santun, cerdas

~Rahsia Tahi Lalat Pada Hujung mata kiri - Baik budi, murah rezeki

~Rahsia Tahi Lalat Pada Punggung kanan - Agak mengalami kesulitan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Punggung kiri - Malas dan suka duduk
~Rahsia Tahi Lalat Pada Betis kanan - Suka berhibur, boros

~Rahsia Tahi Lalat Pada Betis kiri - Rajin, tidak suka menganggur

~Rahsia Tahi Lalat Pada Lutut kanan - Bersikap tidak peduli dan tidak mahu berusaha

~Rahsia Tahi Lalat Pada Lutut kiri - Kurang kuat berusaha

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kepala sebelah kanan - Terkabul cita-cita

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kepala sebelah kiri - Sering menemui kesusahan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kepala sebelah belakang - Jujur, sabar dan tekun

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kening kanan - Cerdas dan cekap

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kening kiri - Cerdas dan sopan santun

~Rahsia Tahi Lalat Pada Tengah kening - Keras hati dan berani segala hal

~Rahsia Tahi Lalat Pada Hujung mulut kanan - Kecil rezeki, tak mudah kalah

~Rahsia Tahi Lalat Pada Hujung mulut kiri - Suka berpoya-poya

~Rahsia Tahi Lalat Pada Ketiak kanan - Dapat menyimpan rahsia

~Rahsia Tahi Lalat Pada Ketiak kiri - Jujur, banyak yang cinta

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pergelangan kaki kanan - Suka keluar rumah

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pergelangan kaki kiri - Kehendak kuat

~Rahsia Tahi Lalat Pada batang hidung - Banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pada hidung - Banyak rezeki

~Rahsia Tahi Lalat Pada Dagu bawah kanan- Jujur dan baik hati

~Rahsia Tahi Lalat Pada Dagu bawah kiri - Bijaksana, dan berbudi luhur

~Rahsia Tahi Lalat Pada Kemaluan kanan atau kiri - Baik, suka senggama

~Rahsia Tahi Lalat Pada Di kepala kemaluan (lelaki) - Bakal beristeri dua

~Rahsia Tahi Lalat Pada Tumit kanan - Jujur dan banyak kawan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Tumit kiri - Baik budi

~Rahsia Tahi Lalat Pada Alis kanan - Suka menolong dan baik hati

~Rahsia Tahi Lalat Pada Alis kiri - Ramai yang suka

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pangkal peha kanan - Kemahuan kuat

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pangkal peha kiri - Suka kerja apa pun

~Rahsia Tahi Lalat Pada Telapak kaki kanan - Tak mudah mengeluh

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari kaki kanan - Suka menolong

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari kaki kiri - Berbudi, suka berbuat baik

~Rahsia Tahi Lalat Pada Bahu kanan - Cermat dalam membuat keputusan, banyak tanggungan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Bahu kiri - Suka kerja keras, banyak tanggungjawab

~Rahsia Tahi Lalat Pada Buah dada kanan - Baik hati, pendiam, simpan rahsia

~Rahsia Tahi Lalat Pada Buah dada kiri - Ramai kawan, setia pada pasangan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Lengan kanan - Setia dan taat pada atasan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Lengan kiri - Menepati janji dan rajin

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pipi kanan - Ramai teman

~Rahsia Tahi Lalat Pada Tengah-tengah pipi kanan- Ramai yang suka

~Rahsia Tahi Lalat Pada Tengah-tengah pipi kiri - Ramai teman

~Rahsia Tahi Lalat Pada Ubun-ubun - Kurang jujur

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pusat - Cerdas, tangkas, tekun

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pusat bahagian kanan - Sejahtera dalam hidup
~Rahsia Tahi Lalat Pada Pusat bahagian kiri - Beroleh kemuliaan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pinggang kanan - Sayang pada pasangan hidup

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pinggang kiri - Disayang pasangan hidup

~Rahsia Tahi Lalat Pada Dada kanan - Dapat mengatasi masalah

~Rahsia Tahi Lalat Pada Dada kiri - Berani, jujur dan sabar

~Rahsia Tahi Lalat Pada Telapak kaki kanan - Tidak mudah mengeluh

~Rahsia Tahi Lalat Pada Telapak kaki kiri - Baik budi pekertinya

~Rahsia Tahi Lalat Pada Siku tangan kanan - Kuat ingin memiliki kejayaan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Siku tangan kiri - Baik hati, suka menolong

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari tangan kanan - Serba beroleh keuntungan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari tangan kiri - Serba baik bekerja

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari telapak tangan kanan - Banyak rezeki tetapi boros

~Rahsia Tahi Lalat Pada Jari telapak tangan kiri - Banyak rezeki dan cermat

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pergelangan tangan kanan - Boros, suka bersukaria

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pergelangan tangan kiri - Dapat berpangkat

~Rahsia Tahi Lalat Pada Perut bawah kanan - Banyak rezeki, suka memberi maaf

~Rahsia Tahi Lalat Pada Perut bawah kiri - Baik hati, tenang hidupnya

~Rahsia Tahi Lalat Pada Sudut mata kanan dalam - Disayang suami atau isteri

~Rahsia Tahi Lalat Pada Sudut mata kiri dalam - Tidak mudah dilupakan pasangan

~Rahsia Tahi Lalat Pada Sudut mata kanan luar - Baik budi, ramai yang cinta

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pelipis kiri - Murah rezeki, dapat jadi kaya

~Rahsia Tahi Lalat Pada Pelipis kanan - Serba berhasil dalam usaha

~Kelopak mata kanan atas - Baik hati, ramah, berjaya

~Kelopak mata kiri atas - Baik budi, ramai yang suka

~Kelopak mata kanan bawah - Agak malas

~Kelopak mata kiri bawah - Agak bodoh, kurang bijaksana


Wednesday, January 18, 2012

Rindu Kawan2 Sekolah !

Lame btol aen x update blog..huh
msti dah xde sape an jenguk blog aen ni
hehe ..yela mane la femes macam cik lyssa 2.. :)
hari ni tbe2 je nk ckp pasal kawan sekolah..
siyes la rindu btol at dorang sume..
lagi2 time form 5..
tyme 2 lagi la rase diri paling senior an..
so ade la tunjuk bagus sikit.
: )..skang kawan2 sume.ikut haluan masing2.
jarang la dapt jumpe dorang sume..
ade yang dah kawin, ade yang smbung blajar mcm aen
ade yang dah keje, ade yang tunggu result STPM n ramai lagi la
ikut destinasi dorang masing2. 


ni last kiteowang pat jumpe..2 pon sbb kawan aen kahwin
aen jadi pengapit dye..sbb tyme sek dlu..dah janji nk jadi pengapit dye,,
x sangka plak btol2 dye suh aen jadi pengapit dye. :)
gambar ni diambil pada 3 Disember 2011
rindu sangat pada kalian sume
semoga persahabatan kita berkekalan hingga akhir ayat :)
sekian...

Monday, January 2, 2012

Cuti dah habis?

Salam...aen dalam mood kemalasan 
yang teramat..yela dah 10 hari cuti midterm
tbe2 kne kemas balik ke hostel..
malaslah..rase nk cuti lagi seminggu je lagi :D
yela naik cuti ni byk sangat 
assignment ngan kerja group lagi...n kuiz,test!
huh...ble fkir blik.kalu mals buat pe la aen g
susah2 belajar an..huhu(kadang2 x paham ngan perangai sendiri)
k la...lepas ni mungkin lebih busy sbb dah 
stat kuliah blik..
x dapat la nk update slalu blog aen yang x 
brape nk lawa n tah ape2 ni ..:p
k..slamat tinggal semua...
bye2..