Thursday, October 20, 2011

MaCaM2 WatAk PeNgguNA MuKaBuKu

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari
2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari...
3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)
4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !
5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)
6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit
7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'
8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''
9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)
10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? :DD — lpas korang baca nie tntu korang rasa ? btl ke ?

Alhamdullilah...

Dah sminggu aq x update blog,,,dlm tmpoh 2 aq mang xde mood lngsg la,,,sbb skit blek,,skit lame aq datang blik,,tapi skang,,,aq rase bdan aq lebih rngan dan lega...sbb ari ahad lepas...pak cik sdare aq bwak aq jmpe kawan dye yg pndai ubat org,,hmm...alhamdulillah,,skang skit aq mkin smbuh.,.ini semua atas doa keluarga..kawan2 dan org2 yang menyayangi aq,,aq harap aq tidak sakit lagi..sbb aq x snggup...sbb skit 2 teramat lah sakit sesangat...bayangkan lah aq xcpat jalan.,.nak jalan pon perlukan pertolongan mak aq...hmm..mang aq x snggup la...anyway...skang aq dlm proses shat..so aq cube untuk menjage kshatan lepas ini..dengan baik...hm..k la smpai cnie jek..nant aq cter lagi..daa...