Saturday, November 12, 2011

Impian memiliki piano


Hari ni..aen bosan sangat dah lame x update blog..dah smpai berhabuk walaup0n bru 
4 hari x update..hehe
ok...tajuk aen hari ni adalah pasal impian..
sume orang ade impian kan..
sume msti nk ade impian yg indah2 kan.
mcm 2 la jgk aen..kalu
kite dok bercerite pasal impian ni kan..memang xkan hbis la
mcm 2 ade..impian kerjaya,impian hidup,impian rumah tangge dan banyak lagi la
kan..bak kte orang 2..kalu kite gali stu tajuk 2 kan..memang xkan hbis.,:D

ok pg kepada point yang asal hari ni aen nk cite pasal impian aen
dan juga minat aen yang mendalam untuk menjadi pemain piano.
walhal aen langsung x thu men piano ni.
tpi aen tersangat la berminat dengan piano ni
kalu la aen ade piano dan pandai memainkannye
aen rase aen la orang paling bahagia kt dalam dunia ni
walaupon orang nk kate ape..aen x kisah..
aen  berminat ngan piano ni bersebab..aen kalu sdih slalu dengar lagu 
yg dmainkan dgn piano dgn mendayu-dayunyer,,lepas dengar je.
aen akan jadi lebih tenang n kadang2 aen bole lupe sbb ape aen sdih..hehe
plik kan?tpi bnar yea...;p

aen harap sangat kalu lah orang yang bakal menjadi bakal suami aen 
dapat memainkan lagu d piano hari2..so sweet..romantik kan..
kalu sayang kan kite msti la dye sanggup je wat ape saje kan..hehe


ni salah satu lagu yg bt aen tenang..
n kadang2 kan boleh berangan kalu dengar tone lagu ni
hehe
yelah best la...kalu nk dengar klik  SINI




No comments: